Sky Style

Bayan Kisisel Blog...

Karma ciltlerin en büyük sorunu nedir? Yağlı bir T bölgesi ve geri kalan yüzün tamamı kurudur ve özellikle kış boyunca bu kuruluk daha da a...

Yeni makyaj cantam

Byn 2/05/2016 ,


Karma ciltlerin en büyük sorunu nedir? Yağlı bir T bölgesi ve geri kalan yüzün tamamı kurudur ve özellikle kış boyunca bu kuruluk daha da artar. Bununla başa çıkmanın tek yolu cildi yağlandırmadan nemlendirip beslemek. İşte bunu başarabilmek için bizim favori ürünlerimiz! Besleyici nemlendirici Bilinen inanışın aksine, karma ciltler üzerine düzgün miktarda nemlendirici uygulamak, fazla yağ üretimine neden olmaz.

Uygulanan kremin, hem cildi nemlendirmesi hem de yağdan dolayı oluşan parlamayı kontrol altına alması gerekir. Ayrıca UV ışınlarına karşı koruma sağlayarak cildinin zarar görmesini de engellemeli. Bizim önerimiz, Kiehl's Ultra Facial Oil-Free Jel Krem. Yağ bakımı takviyesi Soğuk kış günleri nedeniyle her zaman kullandığın nemlendiriciler fayda göstermiyorsa tek bir şeye ihtiyacın var: bakım yağı.

Sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm sağlarken cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı olan, cilde uygulandığında hemen emilen bir kuru yağ, ipeksi bir his bırakıp, cildin görünümünün ve dokusunun iyileştirilmesine yardımcı olur. Kiehl's Superbly Restorative Argan Dry Oil gibi bir bakım yağı cildine harika bir bakım yapar. Düzenli maske uygulamak Haftada bir kez, cilt sağlığını korumak için maske uygulamaya ne dersin? Cildin su rezervini doldurabilen, nem kaybını engellemeye ve daha sağlıklı bir cilde kavuşmaya yardımcı olan, Kiehl's Ultra Facial Overnight Hydrating Masque gibi bir maskeyi yüzüne uygulayıp uyu ve sabah muhteşem görünen bir ciltle uyan!

Dikkat Çeker

1 yorum